تیتراژ آغازین سریال Game of Thrones اثری از رامین جوادی
مطمئن هستم که با سریال بازی تاج و تخت یا Game of Thrones آشنا هستید، سریال پرطرفدار و بسیار مشهور شبکه اچبیاو که با اقتباس از داستانهای فانتزی ترانه یخ و آتش نوشته جرج آر. آر. مارتین ساخته شدهاست. فصل هشتم و پایانی این سریال که همهی خورههای سریال مثل من منتظر آن هستند فروردین یا اردیبهشت سال آبنده پخش خواهد شد. یکی از نقاط قوت این سریال پربیننده موسیقی بسیار زیبای آن است که ساختهی رامین جوادی آهنگساز آلمانی ایرانی تبار است که ساخت موسیقی همهی فصلهای این سریال برعهده داشته است.
رامین جوادی جوادی موسیقی فصل اول سریال را حدوداً ده هفته قبل از پخش اولین قسمت آماده کرد و موسیقی فوق العاده قوی و شایستهی نخستین فصل، همکاری او را برای ادامهی سریال تضمین کرد. سنگ بنای موفقیت جوادی در موسیقی مجموعه بازی تاج و تخت را میتوان موسیقی تیراژ آغازین سریال دانست. اثری درخور و باشکوه که به سرعت مورد استقبال قرار گرفت و همراه با تیتراژ فوق العاده سریال یکی از بهترین آغازهای تاریخ تلویزیون را برای یکی از ماندگارترین و محبوبترین سریالهای تاریخ تلویزیون رقم زدند. جوادی با موسیقی تم و آغازین سریال فرار از زندان قبلاً خود را ثابت کرده بود ولی موسیقی تم بازی تاج و تخت بدون شک بهترین و مهمترین اثر اوست، اثری که جز پرشنوندهترین و محبوبترین ساندترکهای تاریخ است.
موسیقی جوادی بهترین شروعی است که میتواند برای این سریال وجود داشته باشد، با آن افکتهای صدا و گرافیک فوق العاده که در واقع سفری کوتاه به هفت اقلیم است، بعد از تمام شدن تیتراژ شما به دنیای ترانه یخ و آتش و وستروس پرتاب شدهاید. این موسیقی حماسی به قدری گیرا، جذاب و زیبا است که حتی افرادی که نام Game of Thrones هم به گوش آنها نخورده به موسیقی و یا سریال جذب میشوند.
ساز اصلی این تم فوق العاده ویولنسل است که به نحو احسن حس دنیای تیره و تار و پیچیده سریال را منتقل میکند، دیگر سازهای زهی و کوبهای هم به خوبی این تم را پیش میبرند و چاشنی حماسه را به آن اضافه میکنند. به نظر میرسد که موسیقی تم سریال از یک ترانهی یخ و آتش الهام گرفته شده باشد. در کل باید خیلی عجله داشته باشید که قبل از دیدن هر قسمت، تیتراژ و موسیقی آن را رد کنید یا حداقل به احتمال زیاد دلتان میخواهد هر چند وقت آن را کامل تماشا کنید. این را هم بدانید تیتراژ سریال با توجه به اتفاقات داستان دچار تغییراتی میشود که اگر دقت کنید متوجه این تغییرات خواهید شد.
از این تم به صورت رسمی و غیر رسمی در رویدادها، مراسمها، برنامهها، تبلیغات، نماهنگها و تولیدات دیگر بسیار استفاده شده و میشود. این موسیقی ریمیکس، بازسازی و اجراهای بسیار زیادی هم دارد که ممکن است آنها شنیده باشید. نسخهای در این نوشته میشنوید و دانلود میکنید از آلبوم فصل ششم سریال انتخاب شده، پس از آن هم میتوانید تیتراژ آغازین بازی تاج و تخت را تماشا کنید. بین اجراهای زنده من منتظر ویدئوی رسمی اجرای این آهنگ در Game of Thrones Live Concert Experience با رهبری رامین جوادی هستم و سعی میکنم تا آن را به این پست اضافه کنم. همچنین آهنگ فوق العاده Light of the Seven از موسیقی فصل ششم که جز بهترینهای کل این مجموعه است را در موزیک گیک از دست ندهید.
یا سلام در جواب شما باید بگم که امروزه دانشمندان دارند به این نتیجه می رسند که دیگه استعداد یک امر نقض شده ای میباشد و عاملی که خیلی میتونه باعث بشه که یک فرد به نتایج برتری برسه در هر زمینه ای به تلاش اون فرد بستگی دارد.
بسیار عالی مسعود عزیز
به نظرم مفیده بخونید (زمان تقریبی برای مطالعه متن 3 دقیقه)
دوستان این منطق و ایدیولوژی که نژاد ایرانی و یا هر نژاد و قومیتی در تمام دنیا دارای هوش و یا استعدادهای ذاتی استثنا و متمایزی نسبت به بقیه است واقعیتی ناصحیح میباشد
اینکه هر کدوم از ما فکر کنه دارای استعدادهای بیشماری است که کشف نشده اند، در شرایط حال دنیا و توانایی بشر در کشف هنر و استعداد این گونه نیست که همه رو در داشتن استعداد توانمند بدونه. فلذا این تنها و تنها ضعف آموزش و پرورش ما نیست که ما کشف نشدیم (!!!!!) بلکه بعضا ما باید به دید صحیح تری از خودمون و دنیا واقعی برسیم و بدونیم که واقعا هممون استعداد نیستیم (البته طبق تحقیقات همه افراد دنیا از بین 27 نوع هوش حداقل 3 تا از اونها رو برای پرورش داره که خب بحثی است جدا!!)
لازم به ذکر است که در آموزش و پرورش ما مشکلات زیادی وجود دارند و هنوز به پرورش استعدادها جهت نداده درست و بحث در این مورد در بین مردم و حتی ارکان قدرت ایران هم هست
در واقع از نظر آمار و ارقام و مباحث مطالعاتی ژنتیکی، کشورهایی که در آنها سن میانگین جمعیت، جوان و سرعت تولید مثل اون، زیاد باشه تعداد بیشتری آدم ماهر و مستعد حتی نسبت به کشورهای پیشرفته جهان اول _با میانگین سنی بالاتری و تراز منفی رشد جمعیت_ دارند
پس این موضوع که شاهد اسعدادهای زیاد و متفاوتی در سراسر دنیا با اصالت ایرانی هستیم
نشات گرفته از سلسله مواردی است که شاید توانایی های ژنتیکی و نژادی در آخرین رتبه تاثیر و اهمیت قرار دارند
و با توجه به این مسأله که مثلا کشورهای عربی ،آفریقایی و دیگر فارسی زبان وجود دارند که سرعت تولید مثل بیشتری از ایران دارند(بعضا 2 تا 4 برابر) این نکته مشخص میشود که آموزش و پرورش ایران با تمام نقاط ضعف و کمبودها و نقدهای وارده از نظر عملکرد کلی نسبت به امکانات و شرایط آن، قابل قبول و در مواردی خوب و ممتاز ارزیابی میشود
ببخشید که خیلی طولانی شد
ولی از اوجایی که مطالعاتی در این مورد داشتم مایل بودم به اشتراک بذارم
خوشحال میشم بحث ادامه داشته باشه
سپاس از دیدگاه شما خودم چیزی به نام نژاد رو باور ندارم و فکر نکنم حتی ریشه علمی داشته باشه.
بحث آموزش و پرورش بسیار مهمه، شما ببینید برای مدت زمان طولانی زنان که تقریباً نیمی از همه جوامع سهم کمی یا ناچیزی از آموزش و پرورش داشتند و هنوز هم حتی همینه، پس دنیا از وجود دانشمندان، هنرمندان و… از زنان محروم بوده، چه بسا اگر زنان جدی گرفته میشدند الان چه هنرمندان و چه دانشمندانی داشتیم. حالا این جنسیت هستش اما در مورد جوامع در کشورهای مختلف هم همینطوره.
استعدادهای انسانی ما استفاده نشده، مثل بسیاری از کشورهای آفریقایی و یا آمریکای جنوبی به خاطر فرهنگ، اقتصاد و آموزش و پرورش ضعیف و….
بسیاری از کشورها از جمله ایران در شرایط مناسب میتونن قطب خیلی از چیزها توی دنیا باشن و نقش پررنگتری داشته باشند و این فقط ایران نیست.
آفرین حرفت کاملا منطقییه
خیلی ممنون از مطلب جالب تون خیلی خوبه واقعیات رو بدون تعصب ببینیم و تحلیل کنیم
سپاسگزارم از شما
و البته فراموش نکنیم که ژن ها چه قدرتمند هستند و ژن ها از نسلی به نسل دیگر انتقال پیدا میکنند پس اینکه ادعا کنیم نژاد هیچ تاثیری نداره به نظر من اشتباهه
تجربه ثابت کرده در محیط های مستعد ما توانستیم به خیلی از قابلیت هامون دست پیدا کنیم که متاسفانه در وطن امکانش نیست
نژاد بین ملل و انسانها بحث علمی نیستش ولی بحث ژنتیک و بهارثبری از والدین بله درسته.
متاسفانه در نهایت اگر محیط شکوفایی و رشد فراهم نباشد بسیاری از امکانها برای انسانها به باد میره.
کسی نمیخواد بگه ما برترین قوم زمینیم اما واضحه که در طول تاریخ فقط بعضی از تمدنها و ملل آبستن حوادث و حماسههای بزرگ بودن. اگه ایران چیزی تو خودش نداشت بنا به قانون احتمالات هر دفعه یه تمدن برتری و تفوق پیدا میکرد اما میبینی که فقط چندتا تمدن شانس اینو داشتن. الآنم فصل خزان ایرانه و یه روزی به اوجش برمیگرده ایشالا. فصل خزان رو همه داشتن، حتی آلمان بعد جنگ جهانی انقد پولش مثل ونزوئلا بیارزش شده بود که مردم به جای هیزم گونیگونی پول میسوزوندن چون صرف نمیکرد هیزم بخرن.
از اونجایی که باباش ایرانیه نصف افتخارش مال ماستدمش گرم خدایی
خداروشکر ایران نیس وگرنه کل دنیا که هیچ کل ایرانم نمیشناختنش
آقای ماهان دم شما گرم ک انقدر منطقی و با دلیل عاقلانه صحبت می کنی. اینایی ک می گن بیگانه پرست رو درک نمی کنم… خب اگه بچه ای مدرسه نره، آموزش نبینه، نمی شه انتظار داشت استاد دانشگاه بشه. این کجاش بیگانه پرستیه ک می گه باید آموزش ببینی تا پیشرفت کنی؟ حرف حق می زنه. بعدم ایرانی و غیر ایرانی نداره ک. هیچکسی از بدو تولد موسیقیدان نیست. باید آموزش ببینه.
بله ممنون از شما
به لحاظ نیروی انسانی کشور خوبی هستیم اما مسئله مهم بستر، فرهنگ و آموزش هست، هیچ گاه خون از کسی موسیقیدان زبده نساخته.
واقعا بعضی ها اداب نظر دادن رو نمیدونن تا نظر بدن.اقا شما اگه نظری دارین بدین با لحنی درست.نه مثل حیوون واق واق کنیم حرف خودمونو بالا ببریم این یکی از فرهنگ های غلط ماست که اگه چیز اشتباهی میبینیم نمیدونیم به خوبی ایراد رو بگیم زود تسمه تایم میبریم و … ماهان جان خیلی ممنون عالی بود انشاالله پیشرفتت رو میبینیم . ممنون از اشتراک این اهنگ . شما هم ناراحت نشید اگه بعضی ها…زیادی میخورن فک کن باد هواست گوش نکن ..موفق باشی
ممنون از لطف شما دوست عزیز
این دوستمون هم یکم عصبانی بودن از کوره در رفتن.
مشکلی نیست 🙂
ایرانی هرجای این کره ی خاکی باشه.وهرجا ب دنیا اومده باشه.یک ایرانیه.و اگه بستر پیشرفت براش فراهم باشه.همیشه شماره یکه.همین من و شماهام پر از توانایی آشکار و نهفته ایم.ولی بستر فراهم نیس.ایرانی شماره یکه.!!! بیگانه پرستا بدونن!!پرچم ایرانی همیشه بالاسسسسسستتتتتتت
این اسمو رسمی که شما حرفشو میزنی مدیون انسان هایی هست که در کشور به هرنوعی تلاش کردن واسم آنها فقت اسم آنها ماند و استوره های ما جمونگ و …صداوسیما شدند
هویت ما به تاریخ پیوسته
هیچ چیزی مثل ما ایرانی ها نمیشه
رامین جوادی متولد آلمانهها 🙂
نکش خودتو داداش!!!!!!!!!!!! سنگ کیو ب سینه میزنی؟طرف رگ و خونش.پدرش ایرانیه.خجالت بکش.با اون لبخند ملیح میaخوای چیو ثابت کنی؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! بیگانه پرستی دیده بودیم.ولی نه تا این اندازه :))واقن فرومایگی تا ب کجا!!
زیرساختهای یک کشورهای پیشرفته، آموزش صحیح از دوران کودکی، امکان سفر به کشور دیگر (آمریکا) و تحصیل در برکلی، کارآموزی در کنار بزرگترین آهنگسازهای این صنعت نتیجهاش میشه رامین جوادی نه چیز دیگه!
کشور خوب و غنی از نظر استعدادها داریم ولی ما کجا آلمان کجا و آمریکا کجا، رگ و خون میخواست آهنگساز بسازه الان اینجا و یا اونجا بین دو رگهها یا مهاجرها باید حداقل بیست تا رامین جوادی داشتیم.
ایرانی وقتی پرچمش میره بالا که بتونه بستری که شما میگی فراهم کنه. رگ و خون نمیتونه بستر فراهم کنه و کسی در این کره زمین خونش رنگینتر نیست.
معلوم میشه خیلی زورت اومده که رامین جوادی ایرانیه…شاید تو بیگانه باشی.
رامین جوادی متولد آلمان است، از پدر ایرانی و مادر آلمانی، قرار نیست داشتن پدر ایرانی از کسی آهنگساز بسازه.
اینقدر موزیسین متولد خارج دورگه داریم که در پایینترین سطح و کیفیت هستن.
رامین جوادی در آثارش احتمالاً از موسیقی ایران هم تاثیر گرفته، ریشه ایرانیش برای من کمه جذابه ولی دیگه فکر نکنم کسی که متولد آلمان باشه ایرانی بشه. همین.
درست میگی حق با شماست
اگر بقیه هم بدون حب و بغض میتونستن نظر بدن خیلی خوب بود.
رامین جوادی اگر تو ایران بود تهش الان تو صدا و سیما داشت تار میزد ، تازه تلویزیون سازشم نشون نمیداد 😀
گی بخر
چقدر مملکت ما خرابه که فقط اونایی که ازش خارج میشن فرصتشو دارن این استعداد رو شکوفا کنن پس میشه گف که اینو مدیون اونان نه وطن
مبین عزیز وضغ مملکت ما که خرابه، چون هنر ارزش خاصی نداره. نمیشه منکر شد که به لحاظ استعداد انسانی کشور خوبی هستیم و از طرفی در نابود کردنشون عالی هستیم. بله منم حرفم این بود زیرساخت آلمان، افتصاد و فرهنگ آلمان و ارزش پاسپورتش و امکان سفر به بهتر کالجهای موسیقی است که استعداد رو شکوفا میکنه.
دمتگرم امیر.شیرت حلال
با شعار دادن هیچ کشوری ساخته نمی شه…
ماشالا ما مردم شعاریم در عمل هیچ…
ایران فقط در دزد و اختلاس گر پرورش دادن خیلی پیشرو بوده…
در بقیه موارد جز استعداد کشی و از بین بردن امید ب آینده، کاری نکرده.
این موسیقی فوقالعادست رامین جوادی واقعا بینظیره
بسیار ممنونم!
مگه داریم از این بهتر؟؟؟دست گل ادمین درد نکنه روحم شادشد✌
ممنون صدرا عزیز