مجموعه ویژه و اختصاصی بهترینهای عمر اکرم
۳۰ اثر برگزیده آهنگساز برجسته افغان-آمریکایی در مجموعه بهترینهای عمر اکرم
دانلود تکی و یکجا (در دو مجموعه) با کیفیت 320 + پخش آنلاین
عمر اکرم تهیهکنندهی موسیقی، آهنگساز و پیانیستِ برندهی جایزهی گِرَمی است. او اولین آهنگساز افغان-آمریکایی است که موفق به کسب این جایزه معتبر شده است. عمر اکرم جایزهی گرمی بهترین آلبوم نیو ایج را برای چهارمین آلبوم استودییاش، Echoes of Love در سال ۲۰۱۳ دریافت کرد. اکرم همچنین دَستی در نویسندگی دارد و با روزنامه هافینگتن پست آمریکا همکاری دارد.
عمر اکرم در ۲۳ نوامبر ۱۹۶۴ در شهر نیویورک متولد شد. به دلیل شغل پدرش که از دیپلماتهای سازمان ملل متحد بود، در کودکی در جاهای مختلف دنیا از پراگ تا هاوانا و همچنین سرزمین اجدادیاش افغانستان زندگی کرد. در سن شش سالگی زمانی که در پراگ زندگی میکرد آموزش پیانو را آغاز کرد و توسط استادش با بزرگان موسیقی کلاسیک آشنا شد.
به گفتهی خودش زمانی که در هاوانا در کوبا زندگی میکرد در سن ۱۴ سالگی به واسطهی شغل پدرش موفق شد تا با فیدل کاسترو دیدار کند و گفتگویی با او در رابطه با موسیقی داشته باشد. کاسترو که میدانست عمر پیانو مینوازد از او پرسید که آیا تا به حال در یک کلاب جاز آفریقایی حضور داشته است یا خیر؟ او که سنش برای حضور در این کلاب کم بود و اجازه ورود نداشت توانست با قدرت و اجازه دیکتاتور به بهترین کلابهای جاز کوبا ورود کند. او میگوید برای ورود من تنها از نام فیدل کاسترو استفاده میکردم و کسی هم نمیتوانست این اجازه را زیر سؤال ببرد. عمر اکرم در فرصت بین اجراها بر روی صحنه میرفت و پیانو مینواخت، دیگر نوازندگان هم با بداههنوازی او را همراهی و تشویق به نواختن میکردند. او میگوید این یکی از راههایی بود که توانست آن فرهنگ را جذب کند و در آثارش به کار گیرد.
در سال ۱۹۹۳ به لس آنجلس رفت و در حالی که برای خودش موسیقی مینوشت در چندین گروه موسیقی هم نوازندگی میکرد. در سال ۲۰۰۲ قراردادی با کمپانی معتبر Real Music آمریکا امضا کرد. اولین آلبوم تجاریاش با عنوان Opal Fire درهمان سال منتشر شد که توانست در همان سال انتشار به جدول ۱۵ آلبوم برتر نیو ایج بیلبورد برسد. آلبوم دومش، Free as a Bird با همکاری چارلی بشارت ویولننواز مشهور آمریکایی و اریک مارینتال، ساکسیفوننواز برندهی جایزهی گرمی در سال ۲۰۰۴ منتشر شد که این آلبوم هم توانست در همان سال به جدول ۱۵ آلبوم برتر نیو ایج بیلبورد برسد. در سال ۲۰۰۷ آلبوم Secret Journey را با همکاری اردشیر فرح، گیتارنواز سرشناس ایرانی منتشر کرد. در سال ۲۰۱۲ هم آلبوم Echoes of Love موفق به نامزدی و کسب جایزه گرمی بهترین آلبوم نیو ایج سال شد که حسابی نام او را بر سرزبانها افزایش داد و موجب محبوبیت فراوان او در کشور اجدادیاش افغانستان شد.
به سبب برخورد با فرهنگهای مختلف و دورگه بودن در آثار عمر اکرم تأثیراتی از موسیقی جاز کوبا تا موسیقی شرق وجود دارد که مهمترین وجه تمایز او با سایز آهنگسازان نیو ایج است، در کنار اینها او پیانیست و آهنگساز بسیار خوبیست که بکارگیری موسیقی کلاسیک و اِلِمانهای الکترونیک را هم به خوبی بَلَد است. آثار او به خصوص برای ما ایرانیها بسیار دلنشین است، موسیقی عمر اکرم را میتوان ساعتها بدون وقفه شنید و هیچگاه خسته نشد چون فضایی بسیار گیرا، دوستداشتنی و اسرارآمیز را برای شنونده میسازد.
در ادامهی سری مجموعههای بهترین آثار آهنگسازان نامی دنیا در این مجموعه به سراغ عمر اکرم رفتهایم. این آهنگساز تا کنون ۵ آلبوم رسمی و ۱ آلبوم مجموعهای منتشر کردهاست. با توجه به کیفیت بالای آثار عمر اکرم و تعداد کم آلبومها پیشنهاد میکنم که حتماً تمامی ساختههای او را بشنوید. به مانند بیشتر هنرمندان آثار اولیه عمر اکرم کیفیت بیشتری نسبت آلبوم یا آلبومهای آخر دارند. در این مجموعه اختصاصی اغلب آثار از آلبومهای فوق العاده Secret Journey و Free as a Bird انتخاب شدهاند (که واقعاً باید به صورت کامل در این مجموعه میبودند)، سَری هم به آلبوم گِرَمیبردهی Echoes of Love و اولین آلبوم این هنرمند، Opal Fire زدیم و اما از آلبوم آخر عمر اکرم یعنی Destiny هم چشمپوشی شده است.
1 – (01:06:17)
A Day with You (05:09)
Angel of Hope (03:31)
Dancing with the Wind (04:53)
Downpour (04:16)
Echoes of Love (04:46)
Falling Through the Rain (04:49)
Flight of Mystery (05:04)
Free as a Bird (05:05)
Innocence Lost (03:29)
Last Dance (05:03)
Longing (03:19)
Love of My Heart (03:39)
Lovely Day (04:43)
Mirage (04:32)
Morning Rain (03:52)
2 – (01:06:17)
My Desire (03:30)
My Hope Is You (03:33)
Never Let Go (03:35)
Nomadic Rhapsody (03:37)
Passage into Midnight (04:23)
Passage of the Heart (03:32)
Run Away with Me (05:03)
Secret Journey (06:05)
Seven Secrets (04:47)
Shimmering Star (04:43)
Surrender (06:41)
Take My Hand (04:52)
The Promise (04:27)
Trust Unspoken (04:01)
Whispers in the Moonlight (04:38)
فرض کن تو بهترین سال های زندگیت با این اهنگ ها خاطره داشته باشی و الان دوباره بعد از ده سال اتفاقی پیداشون کنی…..
ممنون از شما .دنبال این مجموعه بودم
بسیار عالی و با تشکر از لطفتون ، دنبال همچین آهنگهایی بودم
سپاسگزارم از شما بابت دیدگاه انرژیبخشتان
بسیار بسیار عالی و خلاقانه هستن موسیقی آقای عمر اکرم. تصور نمیکردم!
با سپاس فراوان از زحمات مدیریت سایت خوب “موزیک گیگ” که این مجموعه و سایر موسیقیهای با کیفیت رو گردآوری و ارائه کردن
همواره موفق و شاد باشید
سپاس فراوان عادل عزیز بابت لطف شما
با آرزوی سلامتی و موفقیت
واقعا سایت جالب و متفاوتی دارید. و چقدر قطعات زیبا و متنوعی قرار دادید، همچنین اطلاعاتی که درباره هر اثر یا آهنگساز قرار دادید در میان سایت های ایرانی کم نظیره.
خسته نباشید و تشکر فراوان.
سپاس از شما دوست گرامی
با موزیک گیک همراه باشید
سپاس برای اشتراک گذاری این قطعات زیبا.
دست مریزاد.
لذت میبرم.
سپاس کوروش عزیز
باسلام،
اول از همه تشکر میکنم از شما برای در اختیار گذاشتن این اثار عالی از این هنرمند عالی توی سایتتون
چقدر این اهنگها با روح و روان ادم بازی میکنه،من که کلی حال میکنم
ناگفته نمونه من تو بکگراند این اینگها کلمات مثبت گذاشتم و کلی حالم رو بهتر میکنه
باتشکر…
سپاس از شما مهدی عزیز
شما لطف دارید
درود بر شما دوست عزیز؛
میشه بپرسم چطور در بکگراند کلمات مثبت میذارین؟ من نمیدونم چطور، اگه راهنمایی دقیق کنید ممنون میشم.
جای آهنگ Draw me close خالی بود 🙂
امیر عزیز همونطور که من نوشتم واقعاً آثار عمر اکرم به جز دو آلبوم آخر در سطح بالایی هستند. کلاً آلبوم دوم، سوم و چهارم رو باید کامل میذاشتم که در اون صورت به فول آلبوم نزدیک میشدیم.
امیدوارم بقیه هم مثل شما آهنگهای خوب عمر اکرم رو در بخش دیدگاهها معرفی کنن تا اگر شد مجموعه سوم رو هم اضافه کنم.
سپاس از شما