دانلود مجموعه بهترین‌های یروما (Yiruma)

۴۰ اثر برتر یروما، تک‌نوازی پیانو آرامش‌بخش و رمانتیک در مجموعه بهترین‌های یروما

کیفیت 320 – پخش آنلاین – دانلود تکی و یکجا

لی رو-ما (زاده ۱۵ فوریه ۱۹۷۸) که بیشتر با نام هنری خود، یروما (Yiruma) شناخته می‌شود نوازنده پیانو آهنگ‌ساز اهل کره جنوبی است. یروما اغلب در آسیا، اروپا و آمریکای شمالی به اجرا می‌پردازد. آهنگ‌های Rivers Flow in You و Kiss the Rain از محبوب‌ترین و شناخته‌شده‌ترین آثار او به شمار می‌روند. محبوب‎‌ترین آلبوم یروما، First Love (عشق اول) در سال ۲۰۰۱ منتشر شد.

یروما در کره جنوبی متولد و بزرگ شد و در انگلستان به تحصیل پرداخت. او در سن پنج سالگی شروع به نواختن پیانو کرد و در ده سالگی (۱۹۸۸) به منظور تحصیل در مدرسه موسیقی پورسل به لندن نقل مکان کرد. در دسامبر سال ۱۹۹۶ در آلبوم مشترک هنرمندان مدرسه موسیقی پورسل شرکت کرد. با فارغ‌التحصیلی از مدرسه پورسل در ژوئیه سال ۱۹۹۶، او هدف والایش در موسیقی را با فارغ‌التحصیلی در رشته آهنگ‌سازی در دانشگاه کینگز لندن در ژوئن ۲۰۰۰ ادامه داد. این دانشگاه در کسب شهرت و محبوبیت در اروپا به یروما کمک کرد. یروما در حالی که در دانشگاه کینگز تحصیل می‌کرد اولین آلبوم خودش، Love Scene را با لیبل دِکا رکوردز منتشر کرد.

علاوه بر این یروما در دورانش در کالج، در یک تور موسیقی در اروپا شرکت کرد. با کسب یک افتخار تاریخی برای کشورش، یروما اولین هنرمندی کره‌ای بود که از او برای اجرا در فستیوال میدِم کَن در کشور فرانسه در سال ۲۰۰۲ دعوت به عمل آمد. در ابتدای مسیر حرفه‌ای آلبوم‌هایش در اروپا و آسیا منتشر شد و حالا تمامی آثارش به صورت جهانی در منابع آنلاین همچون اسپاتیفای، آی‌تونز و آمازون موزیک در دسترس هستند. سبک موسیقی یروما در درجه اول بر نیو ایج تمرکز دارد و شبیه به ژانر موسیقی کلاسیک معاصر در موسیقی متن فیلم و درام‌های تلویزیونی است.

1 – (01:14:47)
27. May (03:39)
Because I Love You (03:33)
Blind Film (04:00)
Chaconne (04:11)
Dance (04:05)
Destiny of Love (04:48)
Do You? (04:52)
Dream (Piano Solo) (03:36)
Dream A Little Dream of Me (02:12)
Embrace of Silence (02:53)
f l o w e r (03:53)
Fairy Tale (02:42)
Far Away (03:21)
Farewell (02:30)
Heart (03:41)
I (04:12)
If I Could See You Again (03:25)
Indigo (05:04)
It’s Your Day (03:41)
Kiss the Rain (04:20)

2 – (01:18:38)
Loanna (04:19)
Love Me (04:08)
May Be (04:00)
Memories In My Eyes (04:53)
Passing By (04:24)
Piano (Replayed Version) (02:30)
Reminiscent (03:12)
River Flows in You (03:38)
Scenery (04:51)
Sky (05:10)
Stay in Memory (03:02)
Tears On Love (03:32)
The Days That’ll Never Come (03:11)
The Last Paradise (03:43)
The Moment (04:08)
Till I Find You (03:43)
Time Forgets… (04:57)
Wait There (04:06)
When The Love Falls (03:17)
Yellow Room (03:45)

  1. شیرین گفت:

    سلام. لینک دانلود کار نمیکنه

  2. وحید گفت:

    عاللی و بی نظیره، از همه آنهایی که این سایت را ایجاد و تمهیدات استفاده راحت از این آثار شاهکار را برایم فراهم نموده اند؛ صمیمانه سپاس گزارم!

  3. مری گفت:

    سلام خواستم تشکر کنم سایتتون واقعا منظم و خوبه و اهنگ های زیادی که من دنبالشون بودم رو پیدا کردم
    یه پیشنهاد دارم که البته به نفع خودمههه
    اگر بتونید نت اهنگ های این اثار رو هم تو سایت بگذارید واقعا فوق العاده میشه
    مخصوصا اثار پیانو

  4. عسل گفت:

    خیلی سایت خوب و مفیدی دارید
    مطالب هم خیلی جذاب هستن هم خیلی راحت و قابل دسترس.
    بهترین سایتی هستید ک تابحال دیدم
    همیشه موفق باشید❤️❤️

  5. گلبهار گفت:

    سلام ✌عجب سایت محشری دارین عالیه فوق العادستعاشقش شدم.تا الان همچین سایتی ندیده بودم که انقدر کاربریش آسون و راحت باشه.انقدر زیاد منظم و زیباطراحی شده باشه ومختصر و مفید درباره خودش و تک تک موضوعاتش توضیح داده باشه بدون اینکه حوصله آدم رو سرببره و یا گیجش کنه. خیلی تر و تمیزه و محیط سادش در عین حال خیلی هم جذاب و چشمگیره.
    فقط اینکه کاش یه اکانت اینستاگرام هم مخصوص همین سایتتون بسازین تا با فالوکردنش راحت به سایتتون دسترسی داشته باشیم
    چون من فقط ازین طریق میتونم آدرس اصلی هرسایت رو ذخیره کنم و گم نکنمش یا با آدرس و نام های مشابه تو سایت های دیگه اشتباه نگیرمش.
    باتشکر

  6. فریده گفت:

    با تشکر لطفا از کریستین نادو هم غافل نشید . اگه یروما هوش از سر میبره نادو تو را از پله های نردبان خیالت به بالا میبره تا جایی که جز اوج نبینی .

  7. فریده س گفت:

    یروما
    این آنی است که منتظرش بودم . آنی که لبان انگشتانم بر رویت بوسه زنن . تو و من ، هردو مشتاق ، هردو عاشق ، آنی که لمس انگشتانم برچهره تو ، رخت را به هیجان وادارد . آوای هنجره ات را می کشد بیرون . بیرون ازمن ، رها شده از وجود ،تو رها می شوی از صدای خفه شده در درونت و من رها می شوم از وجودی که اسیرم شده . و باهم میسرائیم نغمه های خوش و ناخوش تنهائیمان را . من تورا میخوانم و تو مرا می سرائی . با اشتیاق همچو مادری که کودکش را درآغوش کشد ، “من امشب را سحرخوابم نخواهد برد ” تا تو را ببویم و آنگاه که لمس می کنم تک تک کلاویه هایت را سیاه و سفید زیر وبم هریک را ، مرا می بری به اوج تنهائیهایم . به شوق می آوری کودک درونم را . جست وخیزکنان پرنده خیال را به این سو و آن سو می کشانی و آنگاه که نغمه هایت هوش از سرم می برد ، مستان و عاشق می سرائیم . باهم می سرائیم . نوای دلنشین زندگی را .

  8. min گفت:

    به طرز عجیبی هربار که صدای پیانو رو میشنوم گریه ام میگیره…
    مخصوصا شاهکار های یروما انقدر روح نوازن که محاله ادم با گوش کردنشون گریه نکنه…

  9. مهدی گفت:

    واقعا عاشق سایتتون شدم!♡
    حس یه جای ناب و قشنگ رو بهم داد..ممنونم از تلاش هاتون

  10. به ملودی گفت:

    مرسی لذت بردم

  11. ARTECT گفت:

    این موسیقیا ادمو به معنویت خودش برمیگردونه

    • ماهان گفت:

      ممنون از شما دوست گرامی، واقعاً همینطوره و خود این آهنگ‌ساز هم همین عقیده درباره‌ی آثارش داره که معنوی هستند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *